Velkommen til Vendkvern-dammene: Opplev Skjønnheten og Roen i Naturskjønne Omgivelser

Kortreist Naturopplevelse kun Minutter fra Hamar

Vendkvern-dammene ligger kun 8 minutter fra Hamar sentrum og 3 minutter fra avkjøring E6 ved Olrud. Her kan du nyte en unik kortreist opplevelse i naturskjønne omgivelser.

Inviter dine Nærmeste til Privat Luksus

Hos oss kan du invitere med deg venner familie, bekjente og kollegaer til et privat opphold i badstua og lavvoen. Nydelig uteplass med utsikt mot dammene.

Badstu- og Lavvoopplevelser

Badstua har plass til maks 10 personer om gangen, mens lavvoen har plass til 15 personer. Det er lagt til rette for isbading rett utenfor badstua.

Nyt Sosialt Lag og God Stemning

Om du foretrekker å kun benytte deg av lavvoen for et hyggelig lag eller selskap, er dette selvfølgelig også mulig. Velg det som passer best for ditt arrangement og dine gjeste

Alt klart for ditt Avslappende Opphold

Vi tar oss av alt forberedelsene før ditt opphold. Vår badstue er varmet opp og klar til bruk, og lavvoen sørger vi for er komfortabelt oppvarmet. Du vil også finne en stor åpen peis med grill, perfekt for koselige stunder sammen

Badstua

Senk skuldrene, og nyt et herlig opphold i badstua ved dammene. Badstua er vedfyrt og er god og varm når dere ankommer. Vertskapet tar imot dere ved ankomst, og gir instrukser for bruk av badstua. Parkering i umiddelbar nærhet til dammene.

Lavvoen

Ønsker du en opplevelse litt utenom det vanlige? Den oppvarmede lavvoen ved Vendkvern-dammene har en touch av  glam, og innbyr til hyggelige lag og sammenkomster.

Meny

Gjennom vår samarbeidspartner Kjøkkenet AS,  tilbyr vi fristende retter fritt tilkjørt til Vendkvern-dammene.  Våre menyer er alle oppkalt etter personer og dyr som har vært tilknyttet Vendkvern gård.

Se vår meny

Regler

Bekledning

Sett skoene i eller utenfor skifterommet. Bruk badetøy under hele besøket. Ta av smykker ved bruk av badstua. I

Drikkevarer

 I tillegg til vann og annen drikke er du velkommen til å nyte alkohol i små mengder, men unngå drikke med sterke fargestoffer som f.eks. rødvin og cola. Bruk plastglass i badstua, glass tillates ikke. 

Mat og snacks

Husk å drikke mye vann for å unngå dehydrering. Mat og snacks spises utendørs eller i lavvoen.

Brannvern

Unngå å ta på ovn og pipe når det er fyrt opp og vær forsiktig rundt ovnen. Pass på brannvern ved bruk av ovn.

Sykdommer

Unngå isbading dersom du har alvorlig hjerte- og karsykdom, lavt blodtrykk eller epilepsi. Bading bør skje sammen med andre. Tenk sikkerhet!.

Sikkerhet

Opphold i badstua og vannet foregår på eget ansvar. For at Vendkvern-dammene skal være en hyggelig plass å være, kan vertskapet bortvise synlig berusede gjester.