Vendkvern Brug Hundepark

Velkommen til Vendkvern Brug Hundepark! Hos oss kan du slippe hunden «fri» i trygge og naturlige omgivelser hele året. Vi tilbyr lek og moro i 5 separerte inngjerda områder.

Hos oss må man booke time for å få tilgang til parkene.  Gå inn på vårt bookingsystemog bestill parken helt for deg selv! Ønsker dere å være flere, så er dere velkomne til det men hver hundeeier betaler for sin/sine hunder. 

Våre hundeparker

Ridebana

"Ridebana" er på ca. 6 mål, og her kan du kjøre helt inn i parken!

Variert skogsterreng pluss stor grasslette. Flott gapahuk til disposisjon. Ved er tilgjengelig, men husk at fyrstikker og eventuelt opptenningsbriketter må du ta med selv.

Parken er belyst hele året. Tilgang på agilityutstyr.

«Ridebana» egner seg godt til kurs, samlinger osv. Ta kontakt for egne priser.

Booking

Saga

Den minste parken(«Saga») er på ca. 5 mål i variert terreng. Meget oversiktlig park som egner seg godt til valper og mindre hunder. Gapahuk i parken. Parkering rett utenfor parken.

Booking

Hytta

"Hytta" er på ca. 6 mål, og ligger i et idyllisk og frodig område med variert terreng.

 Stor og fin terrasse til disposisjon. Kjør helt inn i parken. Du er velkommen til å bruke hytta, men hunder må oppholde seg utendørs.

Bålpanne og ved tilgjengelig. Husk fyrstikker og eventuelt opptenningsbriketter.

F.o.m høsten 2024 vil parken være belyst på kveldstid.

Booking

Mølla

Den største parken «Mølla», er en stor skogspark på ca. 30 mål i området bak mølleruinene. Variert skogsterreng også her. Gapahuk og bålplass. Ved er tilgjengelig, men husk å ta med fyrstikker og eventuelt opptenningsbriketter.

Her kan du kjøre helt inn i parken.

Booking

Hamninga

Vår nyeste park» Hamninga», er en park på 11 mål med en stor og åpen slette. Kjør helt inn i parken. Hamninga åpner i august / september. 

Booking

Regler og vilkår for bruk av parkene.

For at parken skal være et hyggelig sted å være for alle, ønsker vi at dere følger 8 enkle regler:

Ansvarlig lek og aktivitet

All lek og aktivitet foregår på hundeeiers ansvar. Grunneier påtar seg ikke ansvar for eventuelle skader eller ødeleggelser som hunder måtte påføre seg selv eller andre.

Midlertidige Stengninger

Vi forbeholder oss retten til å stenge parken i korte eller lengre perioder på grunn av uforutsette hendelser. Dette kan omfatte smittsomme hundesykdommer, vedlikehold, reparasjoner eller ekstreme værforhold.

Barns Tilstedeværelse

Barn og unge under 16 år skal være i følge med en voksen når de besøker hundeparken.

Følg med på hunden din

Eierne må nøye følge med på sine hunder og ikke forlate dem alene i parken. Hunder skal alltid føres i bånd utenfor parkområdet.

Opprydding 

Alle eiere må plukke opp etter sine hunder for å opprettholde renslighet og hygieniske forhold i parken.

Vaksinering og Helse

Hunder må være vaksinert og fri for smittsomme sykdommer før de kan benytte seg av parken. Eiere oppfordres til å medbringe en egen vannskål til hunden sin.

Røyke- og Søppelregler

Røyking er ikke tillatt i parken av hensyn til alles trivsel og sikkerhet. Brukte snusposer og tyggis må kastes i søppeldunkene for å hindre skade på hundene og opprettholde renslighet i parken.

Hundeleker og utstyr

Hundeleker, som feks ball, tyggeleker og lignende, kan godt brukes i parkene men må tas med hjem. Hvis ikke blir de kastet pga smittefare.